Menu

Σύλλογος Αντισσαίων Αθήνας "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2022

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022 για τον Σύλλογο Αντισσαίων της  Αθήνας " Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022 για τον Σύλλογο Αντισσαίων της Αθήνας " Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος

Κάθε Προσπάθεια μετατρέπεται σε Εμπειρία και έτσι γεννάται και μια Διδαχή..

Στις 12/03 το Δ.Σ του Συλλόγου μας κόντρα στις καιρικές συνθήκες και "όχι μόνο", πραγματοποίησε μέσα σε ένα φιλικό και πρόσχαρο περιβάλλον την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με νόστιμες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις για τον ουρανίσκο αλλά και εγκάρδιες ευχές για την ψυχή μας.

Στις 13/03 πραγματοποιήθηκε όμως και η καθιερωμένη μας "Σωτήρια" αιμοδοσία! Η όποια παρουσία "πάντα" καταφέρνει να ενδυναμώνει μια κουλτούρα πολιτισμού, ανθρωπιάς και  ευαισθητοποίησης από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όσους κατάφεραν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και στις δύο μας εκδηλώσεις αλλά και όσους όμως σεβάστηκαν την προσπάθεια και το εγχείρημα μας και μας ειδοποίησαν εγκαίρως για την απουσία τους. 

Άλλωστε δεν πρέπει να Ξεχναμε πως "Δεν Υφίσταται Σύλλογος Χωρίς την Παρουσία μας"!

Έτσι λοιπόν δεδομένων των συνθηκών επιχειρήσαμε την δραστηριοποίηση μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο και την αισιοδοξία μας για νέες προοπτικές που προδιαγράφονται για το μέλλον.

Δεσμευόμαστε πάντα για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαίων της  Αθήνας "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος"

Η πρόεδρος 

Παπαδούλη Μαρία

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Ακολούθησέ μας