Menu

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου Άντισσας - Ζήτηση προσφοράς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κάμπου ζητάει προσφορές από τεχνίτες ξυλουργούς της Άντισσας προκειμένου να αντικαταστήσει την αλλαξιέρα στο κιόσκι στην παραλία του Κάμπου. Τις προσφορές για το έργο θα παραλαμβάνουν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Παπαπορφυρίου και.το μέλος του Δ.Σ. κ. Σταύρος Σάββας.

Παρακαλούμε τους τεχνίτες ξυλουργούς να παραδίδουν τις προσφορές τους εντός κλειστού φακέλου, οι οποίες θα ανοιχτούν σε επόμενη συνέλευση του συλλόγου προκειμένου να αξιολογηθούν από το Συμβούλιο και να ανατεθεί το έργο.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Άντισσας

Read more...

Ευχαριστήρια Επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου

Άντισσα 2 Απριλίου 2022

Δ.Σ Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου 

-κ. Κώστα Μουτζούρη - Περιφερειάρχη

-κ. Ταξιάρχη Βέρρο - Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

-κ. Κυριακο Καραμιχαήλ - Πρόεδρο ΤΣ Άντισσας 

 - Λατομείο Κύκνος και Συνεργαζόμενη  LAFARGE

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου ευχαριστούν το λατομείο Κύκνος και τη συνεργαζόμενη LAFARGE, για τη διάθεση υλικών καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άντισσας κ. Κυριάκο Καραμιχαηλ για την προσφορά αφιλοκερδούς προσωπικής εργασίας του, καθώς και την άμεση ανταπόκριση τους σε επιστολή μας, ώστε να ξεκινήσει ένα έργο τσιμεντόστρωσης δρόμου που εξυπηρετεί ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοίκους και επαγγελματίες αγρότες της περιοχής προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους κατά τους Χειμερινούς μήνες που τα νερά του ποταμιού, που αποτελεί την μοναδική είσοδο/έξοδο, φουσκώνουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να τους παρασύρει το ρέμα.

Μετά τις κινήσεις του λατομείου που υπάρχει στον οικισμό και του πρόεδρου της Κοινότητας μέσα από δωρεά υλικών και προσωπικής αφιλοκερδούς εργασίας, ζητάμε από την Περιφέρεια Λέσβου και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου να ολοκληρώσει αυτό το ΖΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ EΡΓΟ με τη διάθεση των απαραίτητων υλικών και μέσων.

Υπενθυμίζουμε ότι στης 8 Μαρτίου 2022 ο Σύλλογος Κάμπου έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Λέσβου (αριθ. πρωτ.549/9-3-20022) και στον Δήμο Δυτικής Λέσβου (αριθ. πρώτ.2779), προκειμένου να συνδράμουν από τα εισπραττόμενα υλικά από το Λατομείο (ΚΕΔΕ( ΚΑΕ )2224 ( ΚΑΕ )2226) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην κάλυψη αναγκών περιβαλλοντικής υφής στον Κάμπο Άντισσας.

Αναμένουμε την άμεση συνδρομή τους ως προς την ολοκλήρωση του έργου.

Μετά τιμής 

To Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάμπου

Read more...

Σύλλογος Αντισσαίων Αθήνας "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2022

Κάθε Προσπάθεια μετατρέπεται σε Εμπειρία και έτσι γεννάται και μια Διδαχή..

Στις 12/03 το Δ.Σ του Συλλόγου μας κόντρα στις καιρικές συνθήκες και "όχι μόνο", πραγματοποίησε μέσα σε ένα φιλικό και πρόσχαρο περιβάλλον την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με νόστιμες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις για τον ουρανίσκο αλλά και εγκάρδιες ευχές για την ψυχή μας.

Στις 13/03 πραγματοποιήθηκε όμως και η καθιερωμένη μας "Σωτήρια" αιμοδοσία! Η όποια παρουσία "πάντα" καταφέρνει να ενδυναμώνει μια κουλτούρα πολιτισμού, ανθρωπιάς και  ευαισθητοποίησης από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όσους κατάφεραν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και στις δύο μας εκδηλώσεις αλλά και όσους όμως σεβάστηκαν την προσπάθεια και το εγχείρημα μας και μας ειδοποίησαν εγκαίρως για την απουσία τους. 

Άλλωστε δεν πρέπει να Ξεχναμε πως "Δεν Υφίσταται Σύλλογος Χωρίς την Παρουσία μας"!

Έτσι λοιπόν δεδομένων των συνθηκών επιχειρήσαμε την δραστηριοποίηση μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο και την αισιοδοξία μας για νέες προοπτικές που προδιαγράφονται για το μέλλον.

Δεσμευόμαστε πάντα για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαίων της  Αθήνας "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος"

Η πρόεδρος 

Παπαδούλη Μαρία

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ακολούθησέ μας